Sats

Nä nu är det fan i mig dags att gå ner massor i vikt, tona kroppen och få lite muskler! Tror jag ska införskaffa mig ett Sats-kort idag :D Man får ju dessutom säga upp det inom 3 veckor, superbra ju! Tror dock inte jag kommer säga upp det haha, men bra att möjligheten finns. Jag ska nog ta mig dit snart..... hjälp hihi! Men jag behöver det här för att verkligen komma igång och få min drömkropp! Kommer då att träna på gym 3-4 gånger i veckan, men gärna mer än så till semestern :) Haha ååååh Sats-kort, så jävla glad och peppad!

Drick vatten



Jag ska börja dricka minst 2 liter vatten om dagen, gärna mer :)

På tal om något annat... Jag vill så gärna köpa ett SATS-kort nu! Har ett center som ligger väldigt nära mig (nytt från 2011) så vill börja träna där :D Men jag har redan ett gymkort och det går ut om 1,5 månad... Så vi får se, antingen köper jag ett idag eller så blir det först efter Sicilien - i början av augusti. Men näää, hoppas det blir idag! Om jag bodde själv och levde eget liv så hade jag nog köpt det på en gång, men nu försöker jag få mamma att säga ja bara haha. Jag tränar dessutom på det andra gymmet med min brorsa, så i sådana fall får väl han också skaffa gymkort på SATS, för det vill han ju såklart! Dilemma x1000...


Veckans träningsplaner

Godmorgon! Imorse stod vågen på samma som igår, X8,0 kg! Men det är lugna puckar, huvudsaken är ju att det ändå totalt sett går neråt :) Idag är planen att gymma och förbränna 400-450 kcal! Sedan ska jag även powerwalka och springa 2 km, så tror att vågen visar en fin siffra imorgon :)

Veckans träningsplaner: Planen är att förbränna 4910 kalorier... mycket minsann! Det är ca 610 kcal per dag. Ska köra stenhårt denna vecka :)

31/5: Gymma (450 kcal), PW & springa 2 km (330 kcal)
1/6: Gymma (500 kcal), PW (230 kcal)
2/6: Gymma (200 kcal), PW (120 kcal)
3/6: Gymma (200+350 kcal), PW (110 kcal), PW & springa (330 kcal)
4/6: Gymma (400 kcal)
5/6: Gymma (350 kcal), PW & springa (330 kcal)
6/6: PW & springa (330 kcal)
7/6: Gymma (450 kcal), PW (230 kcal)

13 kg till målvikt...

Jag har tänkt på en sak! Jag har ca 13 kg kvar till min målvikt (bmi just nu är 22.2)... När jag exempelvis gått ner 10 kg, så borde ju benen blivit smalare? Jag borde ju bli smalare helt enkelt av att gå ner 10 kg... Men jag tänker ändå att jag inte kommer bli det, att vikten bara pekar nedåt medan jag ser ut som jag gör nu hehe ;) Min kost är i alla fall väldigt bra och med bra kost + träning, ja då borde ju resultatet bli riktigt bra?

Den 16/7 var målet att vara nere på 62 kg, så jag har 6 kg kvar! Snacka om att jag kommer klara det, förmodligen kommer jag väga mindre än så med tanke på min kost och att jag kommer träna väldigt mycket :) Så sjukt nice!

Min viktresa - Dag 9

Morgonvikt: X8,0 kg

KOST
Frukost: 75 gram toblerone white

Lunch: Stor sallad med tomat, gurka, fetaost och keso

Middag: Korv, sallad, avokado, fetaost och keso

Kvällsgott: Jordgubbar

TRÄNING

Gymma 90 min
Powerwalka & springa

Min viktresa - Dag 8

Morgonvikt: X8,0 kg

KOST
Frukost: Naturell yoghurt, ananas och jordgubbar

Lunch: Sallad, tomat, fetaost och lite varm leverpastej

Middag: Kycklingsallad {sallad, kycklinglårfilé, tomat, gurka, mozzarellabollar, bacon, ceasardressing}

Kvällsmål: Jordgubbar

TRÄNING
Gymma 45 min
Powerwalka & springa 2 km - 75 min

Smoothie

Goodmorning sunshines!

Morgonvikt: X8,0 kg!

Ja jag är nöjd med morgonvikten, helt klart! Nu ska jag äta sådär hälsosamt som jag brukar för tentan är över jag nu sätter jag igång med träningen på riktigt igen. Var så himla nervös inför tentan så under två dagar åt jag både godis och glass ;) Slut med det nu!

Denna goda smoothie ska jag prova någon dag framöver när det är varmt och soligt, kan behövas något uppfriskande när man ligger och steker i solstolen :) Receptet finns här på Jennys blogg {världens bästa blogg!}


Tenta

Godmorgon... :) Vägde precis samma som igår så det är jag glad för, X8,5 kg! Det innebär ju att jag inte förlorat speciellt mycket tid och utan tvekan kommer gå ner 0,8-1 kg till fredag :D Vore så sjukt nice att väga X7,5 kg på fredag och på lördag X7,2 kg eller något, för då ska jag och mami på spa! Veckan efter (fredagen) vill jag ligga på ca X6,2 kg - min kusins student hihi :)

Ska fortsätta plugga lite mer nu! Har tenta kl 17.45-22.00 ikväll så jag har ju en del tid att kolla igenom allt! Sticker väl hemifrån 16.15, får skjuts till stationen då! Så ska i alla fall fortsätta nu så hörs vi förmodligen imorgon! Puss!

Fan haha

Goddag allihopa! Har nog varit världens sämsta idag haha... så jag tänker inte uppdatera er om mina intag då det känns helt onödigt.

Imorse stod vikten dock på X8,5 kg men nu väger jag X9,4 kg hehee.... Så jag hoppas av hela hela mitt hjärta att jag åtminstone kan få väga X9,0 kg imorgon bitti! I sådana fall är jag sjukt glad tjej för på fredag är ju planen att väga X7,7 kg - Det hade LÄTT gått om jag inte skulle ätit som en jävla häst idag, sjukt mycket glass. Dock vet jag att det går ändå eftersom jag ska gymma både ons, tors och fre och springa på onsdag!

Jag hatar dessa attacker jag får ibland, att jag bara är hungrig och aldrig blir mätt - och äter en jävla massa skit! Nu kanske jag låter dum, men tror inte det blir någon middag för mig idag. Får ta en  skål med jordgubbar senare ikväll om jag måste ha något att äta medans jag pluggar :) Men jag får verkligen skylla mig själv, att frossa såhär mår varken kroppen eller psyket bra av! Jag är ju inte speciellt hungrig då jag fått i mig ca 2000 kalorier redan, och vanligtvis ligger jag på ca 1200 minus kalorierna jag förlorar från träning :) Så ja detta suger egentligen, men nu är det så här och jag ska bara blicka framåt ;) Under X8,0 kg på fredag så är jag NÖJD :D Men vi hörs förmodligen på onsdag för imorgon har jag tenta på kvällen och borde inte sitta och uppdatera innan dess. Så vi hörs på onsdag, då har jag all tid i världen för bra mat och en massa träning :) Puss puss!

Frukt är min kolhydratskälla

Hej solstrålar, underbart väder idag :D

Jag försöker hålla mig till ganska lite kolhydrater och får egentligen de flesta kolhydrater av all frukt jag äter :-) I onsdags låg kolhydraterna på 153 gram, i torsdags 77 gram, i fredags, 89 gram, igår 89 gram och idag 68 gram (tror jag! Det blir nog lite mer då jag nog tar någon frukt till lunch). Direkt när man exempelvis äter lite godis eller en glass så stiger kolhydratsmängden otroligt mycket.. Därför vill jag inte äta sådant längre, då min kropp inte mår så bra av kolhydrater. Magen blir liksom uppsvälld, så jag föredrar att få de flesta kolhydraterna via frukt!

Målet är att ligga mellan 70-90 gram kolhydrater om dagen! Detta eftersom jag gärna vill äta mellanmål också, och då äter jag helt enkelt lite mer kolhydrater :) Men men, vi hörs sen!

-6,6 kg på 7 veckor

Godmorgon folket! :)

Morgonvikten låg på... X8,6 kg!! :) Äntligen haha! Målet är att ha gått ner 6,6 kg till innan Sicilien den 17/7 - och det kommer jag ju garanterat klara! Det är 7 veckor och 2 dar dit och jag satsar på att gå ner ca 1 kg i veckan, gärna mer då jag ska träna mycket! Men går jag ner 7 kg så ligger jag till och med under X2 kg.. dvs ca X1,4 kg :) Jaja målet är i alla fall -6,6 kg på 7 veckor! Kosten går skitbra, frukost, lunch och middag som är nyttig och god! Blir dock inte så mycket mellanmål haha, ska försöka ta ett mellanmål åtminstone de dagar jag tränar!

Snart ska jag väl plugga eller något, idag blir det förmodligen lite fika då det är mors dag! Men det får bli en liten bit som jag njuter av som bara fan haha! Är inte alls sugen på godis och sånt längre då jag inte ätit någonting sött på 3 dagar! Idag är första dagen då, som jag äter något lite mer sött ;) Men vi hörs sen, pussar!


Min viktresa - Dag 7

Morgonvikt: X8,6 kg

KOST
Frukost: Naturell yoghurt med ananas och lite jordgubbar

Lunch:
Köttbullar, sallad, fetaost och keso

Middag: Grillad hästentrecote, champinjoner, en stor sallad, fetaost, avokado och keso

Mors-dagsmys: En liten liten tårtbit

Övrigt: 30 gram Marabou jordgubb

TRÄNING
Cykling - 28 min
Powerwalk och 2 km springning - 75 min

Min viktresa - Dag 6

Morgonens vikt: X9,0 kg

KOST
Frukost: Naturell yoghurt med jordgubbar & honungsmelon, en passionsfrukt

Lunch:
Köttbit {entrecote från igår}, stor sallad och keso

Middag:
En köttfärsbiff, stor sallad och keso

Kvällsmål: Färska jordgubbar, frysta hallon och lite vaniljkesella eller smoothie på hallon och björnbär

TRÄNING
Powerwalk och springtur - 75 min

Beautiful day

Hej hopp lingonsnopp! ;)

Morgonens vikt ligger på X9,0 kg, så imorgon kommer jag ligga på X8 någonting! Hur som helst, har 7 kg kvar att gå ner till Sicilien den 17/7 :) Det klarar jag ju lätt! Jag äter väldigt hälsosamt, dock lite för lite med tanke på att jag gått ner ca 0,7 kg per dag de senaste dagarna. Så jag ska äta frukost, lunch och middag som jag gör men lägga till 2-3 mellanmål beroede på hur mycket jag tränar.

Det första mellanmålet är mellan lunch och middag och det kommer nog bestå av 1-2 frukter och kvällsmålet får bli smoothie eller fruktsallad :) Dagens planer är att plugga en hel del så ska börja med det om en liten stund. Vi hörs senare, puss!

I am proud

Ni ska bara veta vad kvällsvikten stannade på idag, men jag låter er inte veta än utan ni får se vad morgonvikten imorgon blir istället! :) LOVE! Jag har varit riktigt duktig dessa dagar, men jag ska verkligen försöka äta lite mer. Jag åt 3 mål (frukost, lunch, middag) både igår och idag men känner att jag behöver 1-2 mellanmål.. Speciellt eftersom att jag går ner väldigt mycket av att bara äta 3 mål mat om dagen, så tycker jag att jag kan äta några mellanmål också :-)

Imorgon är planen att plugga rätt mycket, sedan ska jag bege mig ut för att springa! Men nu ska jag antingen sätta igång att plugga och dricka te, eller sova.. Jag tror jag kokar te och så sätter jag igång och gör mitt bästa :) Då förtjänar jag en sovmorgon imorrn, till 9-10 någonting! Men bara om jag gör bra ifrån mig förståss ;) Haha!

Vi hörs imorgon i alla fall, puss puss!

Min viktresa - Dag 5

Morgonens vikt: X9,7 kg

KOST
Frukost: Naturell yoghurt med ananas och hallon, två passionsfrukter

Lunch:
Lax, körsbärstomater {röda och gula}, gurka och keso

Middag:
Entrecote, sallad {tomat, gurka, gul paprika, avokado, fetaost} och keso + 1 tsk bearnessås

TRÄNING
Ingenting ;)

Dagens planer

Hälsosam tjej! Nu är jag verkligen en hälsosam tjej, äter bra och nyttig mat och för tillfället försöker jag undvika både glass och godis! Under 4 veckors tid ska jag klara mig utan glass och godis så många dagar som möjligt :) Än så länge har jag ätit godis 2/3 dagar och glass 1/3 dagar - men det var också de första två dagarna jag åt men idag blir det ingenting av det. Jaja hälsosam kan man i alla fall kalla mig :D Nu ska jag följa min planering nedan, så att jag verkligen gör exakt vad jag ska göra! Startar med pluggandet, innan jag tar en lunchpaus om någon timme. Puss puss!

13.20-16.20 Plugga inkl luncha i solen
16.50-17.30 Promenad ca 30 min + handla
18.15-18.40 Middag
20.00-21.15 Springa
21.45-23.15 Plugga inkl smoothie


Min viktresa - Dag 4

Morgonens vikt: X0,7 kg

KOST
Frukost: Naturell yoghurt med jordgubbar & hallon, en skål med honungsmelon, en passionsfrukt

Lunch:
Lax, stor sallad och keso

Middag:
Köttfärsbiff, sallad, kokta morötter och keso

TRÄNING

30 minuters promenad
Kvällsträning:
Powerwalk och springning ca 75 min

Dagens planering

15.00-18.00 Plugga 3h
18.15-19.00 Powerwalka
19.00-19.30 Middag
19.30-20.00 Duscha
22.00-00.00 Plugga 2h

PUSS! :)

Min viktresa - Dag 3

KOST:
Frukost: Naturell yoghurt med ananas, jordgubbar och hallon

Mellanmål: En kiwi, en liten passionsfrukt och ett äpple

Lunch:
En stor sallad med chili- och vitlöksfrästa kräftstjärtar och champinjoner + lite fetaost

Mellanmål:
80 gram choklad

Middag: Lax i ugn, champinjoner, zucchini och en stor sallad

TRÄNING:
Powerwalk till springrundan, sprang 2 km, powerwalk hem: 70 min

Nyttiga och goda måltider

Röror {creme freiche, rödlök, citronpeppar, cayennepeppar} att ha till sallader, med ex:
- Räkor eller kräftor
- Lax
- Kyckling
- Makrill
- Tonfisk
- Fetaost (som tillbehör till måltid..)

Rostad champinjonsallad med vitlök, rödlök, olivolja, äpple, friséesallad, tomat, sparris, zucchinipasta

Fetaostsallad med bär - jordgubbar, hallon, björnbär, lite matvete, rucola, spenat, fetaost, crema di balsamico eller olivolja, parmaskinka, flytande honung, cayennepeppar

Kycklingsallad med sparris, kycklinglårfilé, cocktailtomater, olivolja, pressad citron, romansallad, fetaoströra ex

Auberginesallad med halloumi - tomat, aubergine, zucchini, vitlöksklyfta, lite matvete, lite pinjenötter, rucola, halloumi

"Vanlig sallad" - romansallad, rucola, stekta champinjoner, zucchinipasta, tomat, gurka, paprika, avokado, ev. fetaost med:
- kyckling
- lax
- ägg
- räkor/kräftor
- röror etc

Detox

Jag ska köra en liten "detox" - vänja mig av vid godis, choklad, kakor, glass osv.. Dieten kommer bestå av mycket frukt, grönt och protein. Jag ska till och med minska såser och liknande drastiskt!

ONSDAG
09.30 En kopp thé + varmt vatten med pressad citron
10.30 Naturell yoghurt, ananas, jordgubbar och passionsfrukt
14.00 Kiwi, nätmelon, jordgubbar, hallon, passionsfrukt, blåbär
16.00 Nätmelon och jordgubbar
18.30 Zucchinipasta, kyckling, sallad, fetaost
20.30 Smoothie {naturell yoghurt, hallon}

TORSDAG
09.30 En kopp thé + varmt vatten med pressad citron
10.30 Naturell yoghurt, ananas, jordgubbar och nätmelon
14.00 Liten smoothie {naturell yoghurt, jordgubbar}, nätmelon, jordgubbar, hallon, passionsfrukt, kiwi
16.30 Vattenmelon
18.30 Bratwurst, sallad
21.30 Vattenmelon och nätmelon

FREDAG
09.30 En kopp thé + varmt vatten med pressad citron
10.30 Naturell yoghurt, ananas, jordgubbar, hallon, passionsfrukt
14.00 Stor smoothie {naturell yoghurt, hallon, 1/4 dl havregryn}, jordgubbar
17.00 Vattenmelon
19.00 Kött, sallad, fetaost, stekta champinjoner, zucchinipasta, 1 tsk bearnessås
21.00 Morotschips, avokadodipp (eller liknande) - eller fruktsallad

LÖRDAG
09.30 En kopp thé + varmt vatten med pressad citron
11.00 Naturell yoghurt, ananas, jordgubbar, hallon och blåbär
14.00 Liten smoothie {naturell yoghurt, hallon & björnbär}, jordgubbar, hallon, vattenmelon
17.00 Vattenmelon, kiwi och passionsfrukt
19.00 Zucchinipasta, kycklinglårfilé, avokado, fetaost, sallad, stekta champinjoner
21.00 Jordgubbar, nätmelon, kiwi och lite morotschips med avokadodipp

SÖNDAG
09.30 En kopp thé + varmt vatten med pressad citron
11.00 Naturell yoghurt, ananas, jordgubbar och nätmelon
14.00 Stor smoothie {naturell yoghurt, hallon & björnbär, 1/4 dl havregryn}
16.30 Fruktsallad {vattenmelon, jordgubbar, hallon, kiwi}
18.00 Kött, en massa sallad, fetaost och avokado
20.30 Jordgubbar, kiwi och passionsfrukt + lite vaniljkesella

Planering: Träning

Varje vecka:

  • Springa 2 gånger i veckan
  • Gymma 3-5 gånger i veckan
  • Hemmaträning varje dag

Ska försöka träna 6 dagar i veckan, och ha en vilodag. Under vilodagen ska jag dock ta en promenad/powerwalk på ca 45-60 min - det räknas inte som träning!


Planering: Kost

23/5-28/5:

09.00 En kopp varmt vatten med pressad citron och en kopp thé
10.00 Naturell yoghurt, jordgubbar, kiwi, ananas, hallon, nätmelon etc
12.00 En kopp thé
13.30 Stor sallad med räkor, kyckling etc
16.00 Glas med frukt i eller fruktspett
18.00 Protein med en stor sallad
21.00 Fruktsallad

Tanken är att jag under dessa dagar ska äta 5 ggr per dag :) Och godis och glass ska jag försöka utesluta så många dagar jag bara kan (helst alla) under 4 veckors tid! NU JÄVLAR KÖR VI!

Time for a run

Ska ut och bränna fett nu, springa står på schemat!


Inte så duktig tjej

Ja jo japp yeah, har ätit något för mycket glass och även tårta - redan. Vad gör man åt saken? Struntar i det, ut och springa kl 16.30, och middagen får nog bestå av en enormt god fruktsallad. Vill ju verkligen ner i vikt och målet är egentligen att hamna på X9,2 kg på fredag - men X9,4 kg är ok :) Mår alltid sjukt dåligt när jag äter för mycket onyttigheter, så då får jag skylla mig själv helt enkelt. Planerar i alla fall att träna varje dag denna vecka, mest powerwalks, springturer och hemmaträning.

Lägger upp ett inlägg om veckans kost och träning om en stund!

Min viktresa - Dag 2

Morgonvikt: X0,4 kg

KOST
Frukost:
Jordgubbar, hallon, 2 kiwi och grekisk yoghurt med hallonsås

Mellanmål: Ananas & jordgubbar

Middag: Blomkålsgrattäng med champinjoner och zucchini

Övrigt onödigt: Glass (587 kcal!!), en tårtbit och lite godis

TRÄNING
Springa och powerwalka
60 vanliga situps
30 sneda situps per sida
45 vanliga situps på träningsboll
30 rumpövning på träningsboll

SÅHÄR kommer min dag att se ut :) Ska ta och plugga mellan 11-15, behöver verkligen det!

UPDATE: Åt helt annorlunda haha, skitdag men vikten ser bra ut...


Min viktresa - Dag 1

Morgonvikt: X0,4 kg

Frukost: grekisk yoghurt med jordgubbssås {färdig i förpackning, 185 kcal}

Lunch: 2 kiwi, jordgubbar, lite kesella vanilj, ½ smörgås med leverpastej och ½ smörgås med västerbottenost och gurka!

Middag:
- Förrätt: 2 pilgrimsmusslor bla
- Varmrätt: Kött, en massa sallad, bearnessås
- Efterrätt: Zulaikatårta



Hälsa

Jag har aldrig velat vara så hälsosam som jag vill vara nu! Med hälsosam menar jag inte att äta endast lite mat, utan att njuta av otroligt god mat - men som är nyttig. Vad jag främst tänker på är frukter och bär i alla dess former, goda sallader, kyckling, tonfisk, ägg.. och till och med mörkt bröd {nyttigt sådant} med goda pålägg. Ordet hälsosam har fått en helt ny betydelse för mig. Det handlar om att tycka om det man äter, men främst ser jag frukter som ananas, jordgubbar, hallon, passionsfrukt, vattenmelon, kiwi, apelsin osv framför mig. Det kallas hälsa!

Hur tänker ni er hälsa och att vara hälsosam?

Jag menar, finns det något bättre än att äta de godaste frukterna man kan tänka sig på morgonen? Jag älskar det! Det skulle aldrig falla mig in att äta ljust bröd, t ex polarbröd, med smör och ost på morgonen. Hela min dag skulle vara förstörd, för min kropp & knopp fungerar bara optimalt med en frukt-frukost. Yummie. Hälsa är så viktigt, men jag tror vi tänker olika kring begreppet... :) Men det viktigaste är att vi själva känner oss hälsosamma!



Smal, smalare, smalast

En bild från 2009, 17-årig Hanna, smal Hanna, lycklig Hanna.... Och här var jag ändå inte som smalast kom jag på :O Gick ner ett par kilon till under hösten... Gillar min mage på bilden men låren är lite för stora haha. Ska lägga extra krut på dem :) Justja, mina bröst var rätt små här egentligen!

Men jag var kanske lite för smal... Nu satsar jag på en naturligt smal kropp med mera muskler!

 

Synd att jag aldrig mätte mina kroppsdelar när jag var såhär smal, hade varit riktigt roligt att veta! Minns dock att det var 90 cm runt rumpan! OBS: Jag har alltid haft en riktig rumpa, killar gillar det och jag förstår inte varför haha.




Min viktresa (!)

Vikt:
Startvikt: 70,4 kg
Målvikt: 58-60 kg

Jag är 175 cm lång!

Mått:
Midja: 70 cm --> 63 cm
Stuss: 101 cm --> 90 cm
Vänster lår: 60 cm --> 53-54 cm
Höger lår: 59 cm --> 53-54 cm

Såhär ser det ut när jag startar min viktresa! Förr, 2009, vägde jag 58-59 kg och mådde hur bra som helst. Men dessa 2,5 år har jag mått piss på grund av att jag gått upp sjukt mycket i vikt! 12 kg.. hej kom och hjälp mig! Denna vikt ska bort helt





MATSCHEMA

Före frukost: En stor kopp varmt vatten med pressad citron

Frukost: Naturell yoghurt med frukt och bär, ibland ett kokt ägg

Lunch: Kyckling/fisk/skaldjur/kött etc med en stor sallad

Mellanmål: Frukt, fruktsallad, yoghurt med frukt, smoothie ex

Middag: Kyckling/fisk/skaldjur/kött etc med en stor sallad

Kvällsmål: Fruktsallad, smoothie, ibland en kula glass + en kopp thé



FÖRBJUDET ATT ÄTA
- Godis och choklad {godisförbud hell yeaah}
- Kakor, bullar etc
- Tårta {speciella tillfällen ok...}

OK ATT ÄTA
- Lättglass
- Päronsplitt
- En kula Sia-glass
- Kesella med frukt/bär




TRÄNINGSSCHEMA
Springa 2 ggr i veckan {utomhus}
Gymma 4-5 ggr i veckan
Hemmaträning varje dag
Simning: när jag väger 67 kg... hihi

Tanken är att jag helst ska ha endast 1 vilodag i veckan, men jag kan givetvis gymma och springa på samma dag och vara ledig mer... men helst inte! Den dagen jag inte gymmar eller springer ska jag powerwalka 45-60 min minst för att få ordentlig vardagsmotion ändå.






Bort med kärlekshandtagen

Hittade en bild härifrån som visar en övning för att bli av med de jobbiga kärlekshandtagen. Själv ska jag utöva denna mycket i sommar :)

 


Du blir inte tjock av glass

Godmorgon!

När jag sätter igång med träningen på riktigt igen, så ska jag fokusera på att träna magen, rumpan och benen :) Det är de kroppsdelar som verkligen behöver ordentlig träning, har alldeles för mycket fett.

Jag har förresten insett en sak, att man inte går upp speciellt mycket i vikt från en dag till en annan bara för att man unnar sig glass och liknande. Åt som en häst igår haha (typ) och gick endast upp 0,2 kg till idag. Dagens vikt ligger alltså på X0,4 kg!

DAGENS TIPS:
Drick en stor kopp med varmt vatten och pressad citron direkt när du vaknar så hjälper du ämnesomsättningen. Funkar även med kallt vatten och pressad citron. Ingefära sägs också ska vara bra för fettförbränningen.



Mina viktmål

Nuvarande vikt: X0,4 kg

25/5: X9,2 kg (-1,2 kg)
1/6: X8,2 kg (-1,0 kg)
8/6: X7,3 kg (-0,9 kg)
15/6: X6,3 kg (-1,0 kg)
22/6: X5,4 kg (-0,9 kg)
29/6: X4,7 kg (-0,7 kg)
6/7: X4,0 kg (-0,7 kg)
13/7: X3,2 kg (-0,8 kg)
16/7: X2,4 kg (-0,8 kg) - åker till Sicilien dagen efter
3/8: X1,2 kg (-1,2 kg på 2 veckor)
10/8: X0,6 kg (-0,6 kg)
17/8: X0,1 kg (-0,5 kg)
24/8: X9,6 kg (-0,5 kg)
31/8: X9,2 kg (-0,4 kg) - MÅLVIKT



Nystart

Hej alla glada! Jag behöver en nystart, en liten kick för att nå mina mål, bli en mer hälsosam, vacker och smal tjej. Det ska jag bli!

Min nuvarade vikt: X0,2 kg (bmi ca 22,9)
Målvikt: Minus 10-12 kg (bmi ca 18,9-19,6)

Tror dock att målvikten får landa på siffran då jag gått ner ca 10 kg, för jag vill verkligen få muskler! Denna blogg kommer dock börja uppdateras mer kontinuerligt i slutet av maj på grund av att träningen blir otroligt lidande av min pågående tentaperiod. Men sätter igång på riktigt med träningen när tentan är över!

Hoppas ni vill följa med mig på min så kallade viktresa och att vi kan peppa varandra och tillsammans nå våra mål :) Puss och kram så länge!

Älskar Mirandas kropp till höger, thats my goal!


Välkommen till min nya blogg!